Taitei framantati

Taitei framantati

Supa ta de pui va deveni mult mai gustoasa daca taiteii din ea vor fi facuti in casa. Taiteii facuti in casa nu se pot compara cu cei cumparati de la magazin. E adevarat ca ai ceva de munca in plus dar sa stiti ca nu se fac atat de greu. Cei pe care ii faci in casa sunt mult mai fragezi decat cei pe care ii gasim in comert. Eu iti propun reteta de mai jos

Pentru a ii pregati ai nevoie de:

  • 1 ou
  • faina
  • sare

Am spart oul si l-am batut bine cu furculita, apoi am adaugat sare si faina in ploaie, amestecand mereu, sa nu se faca cocoloase. Apoi, am framantat oul cu faina pana cand am obtinut  o coca tare, elastica. Cu ajutorul sucitorului am intins o foaie foarte subtire. Din acest aluat poti sa tai fasii de taitei mai lati, mai ingusti, sub forma de patratele sau melcisori. Dupa ce ii tai, ii pun la uscat. Se pot fierbe atunci sau se pot pastra uscati pentru atunci cand ai nevoie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: