Sos de ciuperci

Sos de ciuperci

Este foarte simplu de facut si foarte gustos. Este un sos pe care daca il faci odata cu siguranta il vei mai face.In plus il poti servi atat cu cartofi piure cat si cu cartofi prajiti ba chiar cu paste.

Ai nevoie de:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare rosu
  • 200g ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1 baton branza topita (eu folosesc branza topita cu samantana Gordon)
  • Marar, patrunjel, sare dupa gust

Mai intai de toate calim ceapa si ardeiul pe care l-am taiat cubulete apoi adaugam ciupercile pe care le calim bine, adaugam usturoiul mararul, patrunjelul si batonul de branza topita. Toate le inabusim la foc mic. Inainte cu 5-10 minute sa il luam de pe foc inmuiem 1 lingura de faina in 100 ml de lapte pe care il adaugam peste  compozitia de mai sus si il mai lasam sa fiarba amestecand din cand in cand! Se serveste cald.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: