Piept de pui inabusit

Piept de pui inabusit

O retea foarte gustoasa, pe placul tuturor. Se pregateste usor si rezultatul este foarte gustos.

Pentru asta ai nevoie de:

  • 1 kg piept de pui
  • 10 linguri de ulei
  • 1 pahar apa
  • Sare, vegeta, oregano, busuioc, condimente pentru friptura,chili

Taiem pieptul de pui in felii subtiri (pe lung). Punem pieptul taiat felii intr-un castron si adaugam condimentele. Avem grija sa uniformizam condimentele pe fiecare felie de piept de pui. Dupa ce am pus condimentele lasam pieptul de pui o ora cu condimetele la macerat (bait). Intr-o cratita punem uleiul adaugam putina vegeta si punem pieptul de pui. Dupa ce am asezat pieptul adaugam 1 pahar cu apa (apa sa acopere carnea). Il punem pe aragaz la foc mic si din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Daca mai este nevoie mai putem adauga ulei. Friptura este gata atunci cand capata o culoare aurie.

Noi am mancat friptura alaturi de cartofi noi natur dar o putem pune si alaturi de cartofi prajiti/piure.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: