Castraveti taiati

Castraveti taiati

  • 5kg castraveti
  • 7 linguri de sare
  • 700g otet
  • 500g zahar
  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • piper boabe, mustar boabe
  • 2 plicuri conservant

Catravetii cu coaja se taie feliute, peste ei aduagam 7 linguri de sare, ii amestecam putin si ii lasam sa stea 3 ore. Dupa ce au trecut cele 3 ore ii stoarcem bine de zeama. Ceapa o taiem solzisori iar usturoiul cat mai marunt. Peste castravetii storsi punem otetul, zaharul, ceapa, usturoiul, piperul boabe, bobitele de mustar si nu in ultimul rand cele 2 plicuri de conservant. Toate se amesteca bine si se pun in borcane. Le punem apoi la pastrat pentru zilele friguroase de iarna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: