Cartofi cu branza de burduf

Cartofi cu branza de burduf

Ingrediente:

  • 1kg cartofi
  • 250g branza de burduf
  • 200ml smantana
  • untura, sare
Curatam cartofii si ii taiem in bucati, apoi ii punem la fiert in apa sarata. Cand sunt fierti ii strecuram de apa. Luam un vas termorezistent si il ungem bine cu untura, apoi asezam cartofii iar deasupra presaram branza de burduf. Apoi punem smantana si ii punem in cuptorul preincalzit.

 

Comments

comments

One Responseto “Cartofi cu branza de burduf”

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare
    delicioase YUM!!! YUM!!!

    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si
    noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de
    blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

     

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe “Adauga blog-ul tau”.

    Toate cele bune,
     

    Petitchef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: